Tulevat koiravedot

Hei kaikille vetäjille,

Suurkiitos kaikille eilisen supersunnuntain vetoihin osallistuneille, Viikin Päivä maalla -tapahtuman ja Espoon SyysMatin markkinoiden vetotapahtumissa oli vilskettä ja vilinää. Lähes neljäsataa ajelijaa nautti kauniista syyssunnuntaista upeiden koirakoittemme kyydissä.

Ensi lauantaiksi olisi tarjolla vetotilaisuus Vantaan Päiväkummussa Match Shown yhteydessä, löytyisikö jälkimmäiseen vuoroon vetäjiä? Ilmoittaudu mukaan Päiväkummun vetoon pikaisesti sähköpostilla vetovastaava@hvk.fi

LA 23.9.2017 klo 11-14 Match Show, Päiväkummun koulu, Vantaa
Osoite: Ismontie 2, 01420 Vantaa
Koiramäärä: 2-4
Vetäjät:
11-12.30
Saara & Masa (omat valjaat + Dollyn kärryt)
Merja & Harmi (omat välineet)
12.30-14
XX
XX
HVK:n vastuuhenkilö: XX

Seuraavat vetotreenit pidetään 12.10.2017 klo 18 alkaen Petikossa. Treenaamme kerhon varusteilla, joten mukaan pääsee ilman suuria esihankintoja. Kaiken rotuiset, riittävän kokoiset, perustottelevaiset koirat ovat tervetulleita mukaan treeneihin, joihin tarvitaan koiran ja ohjaajan lisäksi koiralle kaulapanta ja talutin sekä mieleistä palkkaa. Mukaan voi tulla tutustumaan jo pentukoirankin kanssa, mutta varsinaiseen vetotoimintaan pääsevät mukaan parivuotiaat, täyskasvuiset, perusterveet koirat. Myös vanhat konkarit ovat tervetulleita kertaamaan ja verestämään taitoja ennen tositoimiin ryhtymistä. Ilmoittaudu mukaan treeneihin sähköpostitse vetovastaava@hvk.fi viimeistään 10.10.2017 niin saat paluupostissa tarkemman osoitteen ja tulo-ohjeet.

Tervetuloa mukaan hyvän tuulen toimintaan, jossa sekä koira että ohjaaja saavat liikuntaa ja samalla tarjoavat lapsille unohtumattomia elämyksiä.

Vetoterveisin
Tuija Lindblad
vetovastaava
Helsingin vetokoirakerho ry
0400-458015
vetovastaava@hvk.fi
www.hvk.fi

TL/2017.09.18

Comments are closed