Hallitus tiedottaa

Hallitus tiedottaa

Koetoiminta
HVK:n nimissä olevat kokeet anotaan keskitetysti koesihteerin kautta. Ota yhteyttä puheenjohtajaan jolta saat Kisa-tiedosto jonka täytät (VIRKKU-taulu) ja palautat sen.
Puheenjohtaja tarkistaa ja hyväksyy sitten kisan ja lähettää tiedoston Koesihteerille joka tallentaa tiedot VIRKKU-järjestelmään.
VIRKKU tallennuksen jälkeen Koesihteeri palauttaa tiedoston täydennettynä Koetoimitsijalle ja Puheenjohtajalle.
Kisa-tiedosto sisältää ohjeita kokeen järjestämisestä (mm. malleja ilmoituspohjaksi, organisaatiosivu, budjettilaskenta).
Koesihteerinä voi toimia myös kokenut koetoimitsija. Koeilmoitus menee myös tapahtumakalenteriin.

Koesihteeri huolehtii myös Rahastonhoitajan kanssa koemaksujen viitenumerosta ja häntärahojen maksusta. Lisäksi Koesihteeri toimittaa kokeen koetulokset osoitteeseen hvk@hvk.fi
Koesihteeri voi olla myös HVK:n valtuuttama Koetoimitsija.

 Arvokisa-avustukset
HVK maksaa kaikkien HVK:n jäsenten SPKL:n alaiseen SM-kilpailuun osallistuneiden koirien osallistumismaksun, sekä SPKL:n NOM- ja MM-kilpailuihin osallistuville HVK:laisille saman suuruisen matka-avustuksen. Kuitti maksusta ja vapaamuotoinen anomus lähetetään rahastonhoitajalle suoritetun kisan jälkeen, ei ennakkomaksuja.

 Koirasi ensimmäinen kisa
Muistathan hakea ensimmäisen kisan tukea!

HVK palauttaa jäsenilleen koiran ensimmäisen varsinaisen kokeen ilmoittautumismaksun (ei BH-koe). Tämä edellyttää, että kokeeseen osallistuja lähettää rahastonhoitajalle kopion kilpailukirjasta, maksukuitista ja vapaamuotoisen hakemuksen ilmoittautumismaksun palautuksesta. Hakemus tulee jättää saman vuoden aikana Rahastonhoitajalle.

2017.04.01/RR

 

Comments are closed